Reklama
 
Blog | Zdenek Mikula

(NE) ŠŤASTNÉ DNY KAVÁRENSKÉHO POVALEČE 49

BUREŠ NA TIK TOKU

Vzpomněl jsem si na dobu, kdy Richard Krajčo se svou kapelou Kryštof pořádali své Kryštof kempy. Také si vybavuji, že jedním z hlavních sponzorů těchto pravidelných festivalů byl Agrofert. Nic proti, každý máme nějakou minulost, ale bohužel od té doby tohoto talentovaného herce a muzikanta vnímám v jiném světle.

Mě však napadla jiná konotace ve smyslu Krajčo – Bureš. Zajímalo by mě jak by asi pochodil, kdyby se na svém profilu Čau lidi, objevil jako performer. Právě něco ve stylu Richarda Krajča, který se občas prezentuje na sociální platformě Tik Tok.

Proč Mára Prchalů neporadí Andrejovi něco podobného jako byly podivné tanečky Richarda Krajča, které vypadaly něco mezi padoucnicí a břišním tancem.

Prdění do hrnců za účelem vzniku abstraktního zvuku by také nebylo od věci. Myslím že taková sebeprezentace by měla daleko větší odezvu, než mnohaodstavcové plky, rádoby mluvící k obyčejným lidem.

Možná by si Richard Krajčo mohl vzít Andreje pod svá křídla a na oplátku by ho mohl zasvětit do tajů současného audiovizuálního světa.

To by mohl být konečně tento bizarní kabaret alespoň trochu zábavný.

Reklama