Reklama
 
Blog | Zdenek Mikula

(NE) ŠŤASTNÉ DNY KAVÁRENSKÉHO POVALEČE 56

VYPUSTIT BESTII

Ve veřejném prostoru se snažím držet na uzdě a také už se nezapojuji do debat, kde se většinou zacyklíte a v konfliktu s kreténem to stejně nevyhrajete. Takhle to mám i v životě nevirtuálním a to tak, že se chovám podle svého svědomí a oplacím každému jak si zaslouží.

Nicméně občas přijde ten správný čas, kdy vycítíte že se k vám nebo k někomu vám blízkému, chová někdo nefér nebo vyloženě jako zmrd. To není dnes něco s čím se nemůžete potkat, protože zmrdi jsou všude a jsou věční. Někdy to nemusí být ani tak dramatické, ale v konkrétní situaci si řeknete, že už toho je prostě moc.

V tomto výjimečném případě si vyhrazuji právo, poslat takového jedince do prdele se vší parádou a jako bonus budu mít možnost takovému člověku říci do očí, že se chová jako bezcharakterní asociální hovado.

Když totiž přes opakovaně podanou ruku a snahu něco změnit se vám někdo odvděčí arogancí nebo opovržením, tak si nic jiného tento člověk nezaslouží. Toto co zde popisuji se tentokrát netýká mě, ale někoho mně velmi blízkého. Ve mně to leželo už hodně dlouho a nastal správný čas na vypuštění bestie.

Ten koho se to týká v tom negativním slova smyslu, tak k tomu se to pravděpodobně stejně nedostane. Samozřejmě se to dá zevšeobecnit a aplikovat na každého kdo se k vám bude chovat špatně a nefér.

Takže každý z nás by měl občas tu bestii vypustit, ať verbální formou nebo psanou., protože to leckdy může mít i terapeutické účinky.

Reklama